FAQ (Veel gestelde vragen)

Een overzicht van een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden.

Wat betekent bij een foto ‘Foto: ZoekSushi.nl’?

We hebben nog niet van alle restaurants een foto. Als we van een restaurant geen foto hebben plaatsen we een foto die we zelf gemaakt hebben of een foto die we mogen gebruiken. Natuurlijk willen we van alle restaurants en gerechten foto’s hebben. Stuur deze dus naar ons toe!

Welke restaurants kunnen een vermelding op ZoekSushi.nl krijgen?

ZoekSushi.nl ticht zich op restaurants waar de Japanse keuken centraal staat. Chinese restaurants waar als sidedish ook sushi aangeboden wordt, worden dus niet op ZoekSushi.nl opgenomen worden. Bent u niet zeker en wilt u een gratis vermelding of wilt u partner worden? Stuur dan een mail naar info@ZoekSushi.nl met de naam van uw restaurant en uw website.

Ik heb een foto ingestuurd, waar en wanneer wordt deze geplaatst?

De ingestuurde foto’s via Twitter, Facebook of email worden op verschillende plaatsen op ZoekSushi.nl geplaatst. Je krijgt altijd een linkje waar jouw foto staat. De foto’s worden overigens alleen gebruikt voor plaatsing op ZoekSushi.nl en op onze Twitter- en Facebook pagina. We informeren jou via mail, Twitter of Facebook als de foto live staat.

Wordt mijn naam bij de foto geplaatst?

Uit privacy oogpunt plaatsen we alleen de voornaam van de inzender bij aangeleverde foto’s.

Niet alle restaurants staan op ZoekSushi?

Dat zou kunnen. Wij doen ons best om alle sushi restaurants op de kaart te zetten maar het kan voorkomen dat we een restaurant missen omdat dit nieuw geopend is. Ook kan het voorkomen dat een restaurant gesloten is maar nog niet aan ons doorgegeven is. Stuur ons een mail met de naam en website van het restaurant en wij zullen deze opnemen of verwijderen van de ZoekSushi website.

 

Ik ben restaurateur, kan ik meedoen?

Ja, dat kan zeker. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden;

  1. een gratis vermelding
  2. een partner vermelding

Kijk onder ‘Voor restaurateurs’ voor de mogelijkheden.