Over ZoekSushi

ZoekSushi is in 2014 gestart met het verzamelen van sushi restaurants in Nederland. Op dit moment zijn er bijna 200 sushi restaurants op ZoekSushi.nl opgenomen.

ZoekSushi.nl heeft 2 doelen;

  1. Het creëren van een online omgeving waar sushi liefhebbers altijd en snel een overzicht hebben van alle sushi restaurants in Nederland. Waar zij zich op dat moment bevinden en ongeacht welk apparaat zij gebruiken. Het motto van ZoekSushi is dan ook; Altijd sushi in de buurt!
  2. Het creëren van een online omgeving voor sushi restaurant eigenaren waarbij zij extra professionele mogelijkheden hebben om hun restaurant(s) onder de aandacht te brengen van het publiek

ZoekSushi 2.0

De eerste versie van ZoekSushi.nl uit 2014 is in maart 2016 van de grond af aan opnieuw opgezet. Vandaag de dag is meer dan de helft van het verkeer op websites afkomstig van mobiele apparaten zoals mobiele telefoons en tablets.

De ontwikkeling van de nieuwe ZoekSushi website is dan ook ontwikkeld volgens het ‘mobile first’ principe; de site moet er op mobiele apparaten uitstekend uitzien en eenvoudig te gebruiken zijn. Hierdoor is een aparte app niet nodig. Maar uiteraard wordt de website ook op desktop PC’s en laptops uitstekend getoond.

Gebruik ZoekSushi door bezoekers

ZoekSushi.nl is een modern vormgegeven en een optimaal aan mobiel aangepaste website. Restaurants op ZoekSushi.nl kunnen op verschillende manieren gevonden worden;
1. Via de verschillende kaarten
2. Via het zoeken op naam van een restaurant
3. Via het zoeken op provincie
4. Via het zoeken op plaats
5. Via Google
6. Via social media kanalen van ZoekSushi op Facebook en Twitter

Voor restaurateurs

Restaurants kunnen met ZoekSushi mee doen en hun restaurant gratis aanmelden. Daarnaast kan men partner worden van ZoekSushi en zich maximaal presenteren op ZoekSushi.nl. Bent u restaurateur? Kijk dan hier waarom u mee moet doen of bekijk direct ons overzcht van alle mogelijkheden.