Japans restaurant Zenzo Voorburg

Omschrijving

Omschrijving

Japan bestaat uit bergachtige eilanden, de reden dat de bevolking zich al eeuwenlang vooral voedt met wat de zee te bieden heeft. Aangevuld met rijst, de meest voorkomende beplanting op het weinige bebouwbare land, vormen vis, schelpdieren en wier de basis van de Japanse keuken.

De Japanse kookkunst geldt als een van de puurste ter wereld. Hij staat bekend om zijn eenvoud en verfijning; gerechten hebben een natuurlijke smaak en kruiden worden spaarzaam gebruikt. Zenzo houdt deze traditie in ere: het uitgangspunt is verse ingrediënten en vooral het ongemoeid laten van hun oorspronkelijke smaak tijdens de bereiding. In de keuken van Zenzo worden geen concessies gedaan. Wij gaan voor de beste Japanse producten en de mooiste verse vis.

Het woord kookkunst is zeker van toepassing op de Japanse keuken. Meer dan in welke andere keuken ook geldt dat het oog ook iets wil. Japanners zijn gevoelig voor de seizoenswisselingen en hebben een bijzondere band met de natuur. Ook dit komt terug in de bereiding van gerechten: in de keuken van Zenzo gaan we met de seizoenen mee.

Bezoek ons sfeervol ingerichte restaurant en geniet van excellent bereide traditionele gerechten. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit, gekoppeld aan een verrassende prijs.

Tot ziens en Itadakimasu!

Contact

Contact
 • Adres
  Parkweg 89, Voorburg, Nederland
 • Categorie
  Sushi Restaurant
 • Locatie
  Voorburg, Zuid-Holland
 • Tags
  Voorburg, Zuid-Holland

Locatie

Japans restaurant Zenzo Voorburg
Routebeschrijving

Contact

Japans restaurant Zenzo Voorburg
 • Door vm1otlnetwork
 • Email: info@vm1.onlinetalentlab.nl

Feedback over ZoekSushi.nl.

Het team van ZoekSushi.nl is benieuwd naar jouw feedback over onze website. Laat hieronder weten wat je van ZoekSushi.nl vindt.
Let op: jouw bericht wordt NIET naar het restaurant verzonden maar naar het team van ZoekSushi.nl.