Také Sushi Meerssen

Omschrijving

Omschrijving

Het eerste restaurant met een ronddraaiende transportband met daarop sushi werd in 1958 in Osaka, Japan geopend. Niet lang daarna begon de ‘Sushi Trein’ zijn zegetocht over de hele wereld. Dit concept heeft zijn succes mede te danken aan het feit dat er een niet-aflatende stroom van gekleurde bordjes met daarop de allerlekkerste hapjes aan de klanten voorbij trekt. De klant op zijn beurt kan dan precies die aangeboden hapjes van de band halen waar hij op dat moment zin in heeft.

En zo gaat het ook bij Také Sushi in Meerssen. U neemt plaats, bestelt wat te drinken en terwijl u wacht op uw drankje, kunt u al de sojasaus en de wasabi mixen in het kleine kommetje dat voor u staat. Ondertussen kunt u uw keuze maken uit de gerechten die aan u voorbij trekken.

Ieder gerecht staat op een gekleurd schoteltje. Iedere kleur staat voor een bepaalde prijs. Natuurlijk kunt u ook uit gerechten kiezen die nog niet op de band staan. Deze kunt u in deze menukaart vinden.

Daarna kunt u bij onze medewerkers bestellen. Als u klaar bent met eten en u wilt betalen, dan tellen wij het aantal gekleurde schoteltjes dat u genuttigd heeft.

Contact

Contact
 • Adres
  Beekstraat 26, Meerssen, Nederland
 • Categorie
  Sushi Restaurant
 • Locatie
  Limburg, Meerssen
 • Tags
  Limburg, Meerssen

Locatie

Také Sushi Meerssen
Routebeschrijving

Contact

Také Sushi Meerssen
 • Door vm1otlnetwork
 • Email: info@vm1.onlinetalentlab.nl

Feedback over ZoekSushi.nl.

Het team van ZoekSushi.nl is benieuwd naar jouw feedback over onze website. Laat hieronder weten wat je van ZoekSushi.nl vindt.
Let op: jouw bericht wordt NIET naar het restaurant verzonden maar naar het team van ZoekSushi.nl.