Voor restaurateurs

ZoekSushi.nl voor restaurateurs

ZoekSushi.nl verzamelt alle sushi restaurants in Nederland. Sushi liefhebbers kunnen nu altijd snel een sushi restaurant in de buurt vinden. Waar zij ook zijn.

Aangezien het merendeel van de internet gebruikers tegenwoordig informatie op een mobiele apparat opzoekt, is ZoekSushi.nl zogenaamd ‘mobile first’ gemaakt. ZoekSushi.nl werkt uitstekend op mobiele apparaten als telefoons en tablets en er hoeft geen aparte app geinstalleerd te worden om alle mogelijkheden te kunnen gebruiken.

Maar uiteraard is ZoekSushi.nl ook uitstekend te gebruiken op PC en laptop.

Restaurant eigenaren hebben een extra mogelijkheid om hun restaurant zonder kosten te presenteren aan alle mobiele gebruikers.

Als restauranteigenaar kunt u op twee manieren mee doen.

1. Gratis vermelding

U kunt uw restaurant GRATIS op laten nemen op ZoekSushi.nl via een eigen restaurantpagina. Uw bedrijf is aanwezig op ZoekSushi.nl maar u maakt geen gebruik van de vele mogelijkheden.

2. Partner vermelding

U kunt zich opgeven als Partner restaurant met veel extra mogelijkheden voor uw restaurantpagina. Wij gaan nu extra informatie toevoegen aan uw pagina zoals een foto, alle contact gegevens, openingstijden, link naar uw eigen website en eventueel reserveringssysteem, links naar uw pagina op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram. En heeft u nog geen Facebook pagina of Twitter account? Wij maken deze gratis voor u aan!

In beide gevallen hoeft u zelf NIETS te doen. De vermelding en inrichting van uw pagina wordt geheel verzorgd door team ZoekSushi.nl. Nadat wij uw restaurantpagina op ZoekSushi gemaakt hebben, sturen wij u een mail om te vragen of u uw pagina wilt controleren en deze te beoordelen op correctheid.

De (eenmalige) dinerbon voor 2 personen gebruiken wij om met uw restaurant en gerechten kennis te maken. Wij maken foto’s van uw restaurant en uw gerechten én schrijven een recensie na ons bezoek. De mooiste 5 foto’s en de recensie plaatsen wij op uw eigen restaurant pagina en verspreiden wij via onze social media kanalen.

Als ZoekSushi.nl partner betaalt u naast de dinerbon slechts € 29,95 per maand voor een professionele vermelding. Dat is ongeveer de prijs van 1 couvert per maand! Betaalt u ineens voor 1 jaar dan betaalt u voor een heel jaar slechts € 250. Alle prijzen zijn exclusief B.T.W.